over chaplin

"Vriendschap is liefde op het eerste woord."
Harry Mulisch

Kleine momenten
maken een grote indruk

Van 14u tot 17u kun je bij Brasserie Chaplin in Zedelgem terecht voor tearoom. Kom proeven van onze krokante, warme wafels of een smeuïge warme appeltaart. In de zomer serveren we verschillende ijscoupes.
Een kruidige thee of een geurige koffie past er altijd goed bij. Of mag het iets sterkers zijn? Een French of Italian coffee bieden wij ook aan. En ken je onze Passione Italiana al? Chocolademelk met Amaretto. Een aanrader!

Warme gerechten, warme sfeer

Bij Brasserie Chaplin vind je traditionele klassiekers op de kaart. We brengen ze wel met een hedendaagse, eigen toets. Wij serveren zowel vlees- als visgerechten die we zelf in huis bereiden. Altijd met een vers slaatje erbij. Zowel voor een snelle snack als een verfijnder gerecht kun je bij ons terecht.

Laat je smaakpapillen bij ons verwennen. In een uniek interieur en een aangename sfeer.

De keuken sluit om 21u

Menukaart

Klinken op...

Proefde je al de lekkere sangria met vers fruit in brasserie Chaplin? Zeker doen! Heel wat klanten maken er speciaal een ommetje voor! Of wat dacht je van ons huisbier Charlie blond of Charlie dry hopped tripel? Volledig in het thema van de zaak.

De uitgebreide kaart biedt nog heel wat andere keuzes: warme dranken, milkshakes, frisdranken, aperitieven,... Iedereen vindt zeker zijn keuze op de kaart.

Altijd geserveerd volgens de regels van de kunst en met een grote glimlach.
Brasserie Chaplin tovert met een uitschuifbare wand zonder probleem een gezellige, aparte ruimte tevoorschijn voor jouw vereniging. In een vintage decor kun je rustig vergaderen, de administratie doornemen of nieuwe plannen maken voor de toekomst.

Uiteraard bedienen wij jullie met een drankje of wat fingerfood.

Ontdek bij ons hoe een sfeervolle omgeving een positieve invloed heeft op de groepssfeer!

Historiek Brasserie Chaplin

Kurt en Tony zijn geboren voor de horeca. Al ontdekten ze dat pas na andere werkervaringen. In 2004 zei Tony de zorgsector vaarwel om het gekende café Sint-Joris in Zedelgem over te nemen, op de plaats waar nu Brasserie Chaplin is.

Kurt volgde niet veel later en liet de autosector voor wat hij was. Ze waren zo gedreven dat ze op een bepaald moment zelfs twee cafés uitbaatten! Want ook café Memling in Zedelgem aan de overzijde van de straat kwam in hun handen. Dit café bouwden ze verder uit terwijl café Sint-Joris tegen de vlakte ging voor een nieuwbouw.

Zodra die bouwwerken klaar waren, hadden ze opnieuw hun eigen stek voor brasserie Chaplin. Opnieuw op de plaats waar het allemaal begon.

Reserveer
"Samen eten is olie voor de vriendschap."
Felix Timmermans